image
 |  4 13 Листопада 2017 | 08:49

У Ковелі відзначили 20-літній ювілей студії «Нові таланти» (ВІДЕО)

Більше тисячі ковельських дітей відвідують творчі гуртки та студії міського палацу учнівської молоді.

Про це 12 листопада 2017 року повідомляє сайт «Про Ковель» із посиланням на «Телевізійний центр Ковель».

20 років тому в цьому позашкільному закладі Ковеля відкрили студію сольного естрадного співу. Її й донині очолює керівник гуртка-методист Світлана Шиманська. Свій творчий ювілей тепер уже народний художній колектив «Студія естрадного співу «Нові таланти» відзначив яскравим шоу на сцені рідного палацу, - повідомляє.

[embed]https://youtu.be/tmkwhhNk5M4[/embed]

Вони - дружна, співуча родина. Де всі підтримують один одного і щиро радіють сценічним успіхам та визнанню. За 20 років своєї творчої біографії студія естрадного співу «Нові таланти» (керівник Світлана Шиманська) стала «народним художнім колективом».

Вивчивши бажання дітей, ми побачили, що діти хочуть співати сольно — не в хорі... Так виникла студія — перша у Ковелі. Я пам'ятаю перші успіхи — Альонка Лощиніна, потім Іра Осипова — це перші дівчатка, які принесли нам нагороди на обласному конкурсі... Я дуже пишаюся цим колективом, якпий є одним з кращих не лише в нашому місті, а й в області. Я дякую батькам, які все це підтримують. А нагороди наших дітей — це наша гордість, - каже директор Ковельського палацу учнівської молоді Тетяна Середюк.

Яскраві костюми. Якісний звук. Дитяча безпосередність на сцені. Навіть найменші ковельські таланти уже рівняються на «зірок» великої сцени.

Я вже ходжу в студію 3 роки. В мене тут є багато друзів і подруга з дитсадка. Я люблю співати. І сьогодні співала пісню Тіни кароль «Моє ім'я - Батьківщина, - розповідає учасниця студії «Нові таланти» Маргарита Узналі.

Учасники студії привезли у рідне місто чимало відзнак на нагород. Вокаліст «Нових талантів» Веніамін Белінський цього року став лауреатом 2-ої премії обласного етапу всеукраїнського конкурсу «Яскраві діти України».

Я вперше співав з живим оркестром. Там була класна атмосфера конкурсу. Мені здавалося, що цей конкурс був таким, як «Голос. Діти».

Зовсім не обов'язково, що всі вони стануть артистами: у школі-студії «Нові таланти» вчать не лише вокалу, а й людяності.

Саме тут мене навчили, як правильно жити, як обрати свій шлях. Звісно, хотілося співати, але доля розпорядилася так, що я вчуся на режисера... Я була просто вражена, що побачила всіх своїх друзів — я так давно всіх не бачила. І взагалі — було дуже класно, - каже студентка Львівської філії КНУКіМ Аліна Грижук.

Усі 20 років займається з дітьми вокалом керівник гуртка-методист Світлана Шиманська. На сьогодні студію естрадного співу «Нові таланти» відвідують 25 ковельських дітей.

Костюми ми продумуємо з батьками. Вони зі мною радяться, щоб дитинка була гарною на сцені. Звук, аранжування... Я дуже вибаглива до репертуару і пісня, яка звучить на сцені — вона вже опрацьована досконало.

Квіти. Вітання. Подарунки. 20-літній ювілей студії «Нові таланти» став історією. І розпочав новий відлік творчої біографії колективу, вихованці якого здобули визнання не лише в Україні, а й на міжнародних конкурсах та фестивалях.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити