image
 |  4 20 Січня 2018 | 12:37

У Ковелі хочуть вертати родинам кошти за пам’ятники загиблим в АТО

Задля цього вже розробили порядок відшкодування витрат, які понесли сім’ї загиблих учасників АТО на встановлення на могилах своїх рідних надгробних пам’ятників. 
Про це пише Про Ковель.
Зокрема, в цьому документі йдеться, що по 30 тисяч гривень матеріальної допомоги зможе отримати член сім’ї загиблого військовослужбовця, який на момент смерті бійця був зареєстрований в Ковелі, а також перебуває на обліку в управлінні соціального захисту населення виконавчого комітету.
Подану заяву з усіма необхідними документами розглядатиме відповідна комісія, яка й вирішуватиме задовольнити прохання заявника чи відмовити. У випадку відмови незгодна з рішенням комісії особа матиме право звернутися до суду.
Фінансуватиме виплати сім’ям загиблих Героїв АТО міський бюджет.
Однак спершу Порядок надання матеріальної допомоги на відшкодування витрат на надгробні пам’ятники має затвердити сесія міської ради.
До речі, торік головний укропівець Ковеля, депутат міськради Ігор Пініс звертався до міського голови Олега Кіндера з проханням передбачити в міському бюджеті кошти на відшкодування затрачених родинами загиблих учасників АТО коштів на встановлення пам’ятників.
 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити