image
 |  2 18 Березня 2019 | 10:28

У Ковелі водія-хама маршрутки звільняти не будуть, бо немає ким замінити (ФОТО)

У Ковелі водія міської маршрутки, який нахамив бійцю російсько-української війни перевізник звільняти не буде, через відсутність кадрів.

Розмова відбулась під час зустріч підприємців-перевізників міста Ковеля з представниками міської влади, організована відділом економічного розвитку та торгівлі, - про це пише Ковельпост.

Представник громадської організації «Побратими України» Вадим Жучко звернувся до перевізників з вимогою звільнити водія міської маршрутки, який хамить пасажирам. Зокрема, нещодавно образив учасника АТО, який, будучи у військовій формі, показав посвідчення, аби скористатися безкоштовним проїздом. У відповідь почув принизливі для бійця слова.

І хоч атовець не назвав прізвище водія та номер автобуса, присутній у залі перевізник одразу здогадався, про кого йде мова. Адже скарги на його поведінку та зневажливе ставлення до пасажирів отримував неодноразово. І щоразу намагався «перевиховати» нечемного працівника.

У відповідь на прохання звільнити його з роботи, директор ПП «Ковельтрансавто» Леонід Дмитрук повідомив, що й так є великі проблеми з кадрами. Кваліфіковані водії не хочуть працювати на міських маршрутах, а шукають більш прибуткову роботу. У цьому його підтримали й інші перевізники, у яких також бракує працівників. Крім того, він є хорошим водієм, а от з особистими якостями — проблема.

Перевізник пообіцяв вкотре провести виховну роботу з нечемним водієм, щоб поки не звільняти його з роботи, бо замінити наразі немає ким. Якщо пасажири й далі скаржитимуться на поведінку водія, тоді й розглянуть питання щодо його звільнення. А поки обмежаться попередженням.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити