image
 |  2 17 Січня 2020 | 09:16

У Ковелі з’явиться «Ліцей №5»

Сесійні матеріали відповідно до функціональної спрямованості розглянула постійна комісія з питань освіти, культури, охорони здоров’я, материнства і дитинства, соціального захисту населення, спорту і фізичної культури, в справах сім’ ї і молоді та релігії.

Про це повідомили у виконкомі Ковельської міської pади.

Її засідання відбулося 16 січня під головуванням Ігоря Ткачука, за участю членів комісії - Олени Клімашевської, Валерія Гарбара, Наталії Сеник, Валерія Кубая, Юрія Міцури, Богдана Солодухи та секретаря міської ради Віри Федосюк.

Депутати підтримали проєкти рішень про затвердження передавального акта вечірньої загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ступеня №1, перейменування та затвердження нової редакції статуту закладу загальної середньої освіти «Ліцей №5». Вони напрацьовані відповідно до рішення міської ради від 28.11.2019р. №59/75, в якому йдеться про припинення функціонування вечірньої школи і приєднання її до ЗЗСО №5.

Інформував з цього приводу та дав відповіді на запитання начальник управління освіти Віктор Бичковський.

На засіданні взяли до відома інформацію про роботу виконавчого комітету у IV кварталі 2019 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суцільні ями і вибоїни: мешканців волинського міста закликають підтримати петицію (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити