image
 |  0 27 Серпня 2021 | 15:31

У Ковельській міській раді заговорили про відставку мера

Очільник фракції ВО "Свобода" у Ковельській міській раді Валерій Черняков офіційно заявив, що у владних кулуарах поширюються чутки про можливу відставку міського голови Ігоря Чайки.

Про це стало відомо 26 серпня, на початку пленарного сесійного засідання, - пише Ковель медіа.

Під час свого виступу Валерій Черняков спочатку привітав Ігоря Чайку з одужанням.

Кулуарами міської ради, поки ви хворіли, ходили такі слухи, я думаю, ви спростуєте, що ви вже готові заяву написати, як би так тяжко. Ну дивіться, бо дехто жде і бачить у сні, щоб ви пішли звідси. Ну я маю на увазі, ви здогадуєтеся хто. Ну і наскільки я знаю, то навіть «чорна рада» збиралася. Не буду казати, хто і де, які вже вирішували, як вони будуть працювати без вас, і хто буде секретарем. Це інформація для вас, щоб ви мали на увазі. Так що дивіться. Я думаю, що всі ждуть і тільки думають, як вас звідти спихнути, так що ви тримайтеся – сказав депутат.

Попри те, що всі очікували реакції на виступ Валерія Чернякова, Ігор Чайка проігнорував та ніяк не прокоментував дану заяву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позорище, дно, запроданець, - реакція лучан на звання Заслуженого артиста Монатика (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити