image
 |  2 6 Грудня 2017 | 10:46

У ковельському «білому домі» хочуть ввести пропускну систему



Такі вимушені дії пов’язані з терористичною загрозою від Росії та її найманців. Про це повідомляє Район.Ковель.
«Є звернення Служби безпеки України з аналізом протидії терористичній загрозі. Нам настійливо рекомендують ввести пропускний режим для захисту адміністративного приміщення та персоналу. Плюс до того рекомендують поверхи, де знаходиться керівництво міської ради, тобто в нашому випадку – третій поверх, щоб доступ був обмежений. І встановлювати пропускний режим, тобто чи електронні замки, чи пропуск по картках, чи ще якось», – мовив на нараді керуючий справами виконкому Ковельської міської ради Володимир Бойко.
За його словами, «будемо приймати відповідне розпорядження на підставі цього», до того ж є Постанова Кабміну, прийнята ще в лютому 2016 року, яка також рекомендує і роз’яснює, як це повинно бути.
«Ну третій (поверх, – ред.) там карточки, електронні замки, ну ще я розумію. А пропускна система от загальна? Тим більше, що ми маємо тут в приміщенні і раду, і адміністрацію», – зауважив міський голова Олег Кіндер, маючи на увазі районну раду та райдержадміністрацію.
«Будемо проводити переговори з ними. Але в адміністрації, я так розумію, є такий самий лист, тому що приміщення одне», – відповів Володимир Бойко.
«Давайте будемо думати, хоча би елементарні речі. Я погоджуюся. Хоть якийсь зошит: хто куда йде, чого йде і все остальне», – мовив мер міста.
Нагадаємо, що вранці 13 листопада 2014 року працівників та відвідувачів ковельського «білого дому» екстрено евакуювали з будівлі після анонімного телефонного дзвінка про закладену в приміщенні бомбу. Тоді якраз відбувалося засідання виконавчого комітету міської ради. Вибухотехніки, які прибули з Луцька, бомби не знайшли. Казали, що дзвінок про «замінування» надійшов з окупованої території Донбасу.



Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити