image
 |  0 18 Серпня 2021 | 10:06

У Ковельському МТМО розповіли, яким пацієнтам надають безкоштовну допомогу

Ковельське МТМО надає допомогу пацієнтам з гострим інфарктом міокарда та гострим мозковим інсультом безкоштовно.

Такі послуги медичний заклад надає відповідно до пріоритетних пакетів послуг згідно з Програмою медичних гарантій 2021 року, йдеться на сторінці медустанови у facebook.

Кардіохірургічний та інсультний центри працюють у цілодобовому режимі та забезпечені найсучаснішим медичним обладнанням. Висококваліфікований персонал виконає усі необхідні лікувальні заходи з використанням передових технологій у найкоротші терміни

 Хворим у критичних станах проводиться безоплатне стентування судин серця. Пацієнтам з інфарктом, які потребують екстреного лікування, проводять процедуру механічного усунення перешкоди в судині та відновлюють надходження крові до серцевого м'яза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку на машину впало дерево (ФОТО)

Пацієнтам при перших проявах інсульту безкоштовно проводять системний тромболізис. Це дозволяє розчинити тромб всередині судини за допомогою спеціальних лікарських засобів – тромболітиків.

 Пам’ятайте: своєчасна та якісна медична допомога підвищує шанси на повноцінне одужання При виникненні перших симптомів інфаркту чи інсульту у вас чи ваших близьких негайно викликайте екстерну медичну допомогу за номером «103».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити