image
 |  5 22 Грудня 2019 | 21:30

У Кремлі заявили, що вони разом із бойовиками допомагатимуть Зеленському

На думку очільника російського МЗС Сергія Лаврова, український президент Володимир Зеленський хоче позитивних зрушень у взаєминах з Росією, щоправда є ті, хто намагається перешкодити йому в цьому.

Про це повідомив «24 канал».

Як зауважив Лавров у ефірі програми «Велика гра» на пропагандистському «Першому каналі», у нього немає сумнівів, що Зеленський як людина, політик і президент хоче позитивних змін у взаєминах між Києвом і Москвою.

«І водночас ми бачимо, як в Україні є ті, хто всіляко намагається перешкодити йому це зробити та зберегти русофобський настрій у зовнішній політиці та конфлікт на Донбасі, який багатьох влаштовує», – переконує російський міністр.

У зв’язку з цим Лавров висловив жаль і додав, що Росія намагатиметься допомогти Зеленському, однак робитиме це лише настільки, наскільки зможе.

«Зокрема, будемо спонукати Донецьк і Луганськ до того, щоб вони максимально конструктивно підходили до виконання тих рішень, які в контактній групі за пропозицією «нормандського формату» будуть узгоджувати», – підсумував Лавров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія тримає за ґратами 88 людей за «кримськими справами», - Ольга Скрипник

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити