image
 |  2 8 Жовтня 2022 | 18:24

У Криму після підриву моста зібралася величезна черга на паромну переправу

У тимчасово окупованому Криму після вибухів на мосту розпочалася паніка. Окрім черг на АЗС, люди почали натовпом збиратися на поромну переправу.

Однак залишити окупований півострів їм не судилося – територія Керченської поромної виявилася не готовою до роботи. Про це розповідає Оbozrevatel.

Місцеві жителі поскаржилися, що поромна переправа в Керчі виглядає як занедбане місце, яке поросло високою травою. Зі свого боку портовики заявили, що обіцянки кримського гауляйтера Сергія Аксьонова «оперативно» запустити поромне повідомлення – «надто оптимістичні».

Зараз у тимчасово окупованому Криму є два робочих пороми. До того ж вони розраховані лише на 30-40 автомобілів. Жалюгідний стан поромного сполучення не став несподіванкою для окупаційної «влади», адже ще минулого року «чиновники» готували підприємство «Кримські морські порти» до банкрутства.

Збираючись величезними чергами до поромних переправ, люди так і не можуть залишити Крим. Поромну переправу закрито, охоронцям наказали нікого не пускати.

У соцмережах жителі окупованого півострова скаржаться, що ще вчора захоплювалися мостом. Проте неминуча деокупація півострова повернула їх у реальність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За підривом Кримського мосту стоїть СБУ, - ЗМІ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити