image
 |  22 1 Квітня 2023 | 17:24

У лікарні на Волині відзначає 20-ліття психіатричне відділення

Сьогодні своє 20-річчя відзначає відділення психіатрії Нововолинської міської лікарні.

Про це пишуть на сторінці лікарні.

Багато фахових лікарів та середнього медичного персоналу докладали свої зусилля, щоб психіатрична допомога була на високому рівні. Тисячі пацієнтів повернуто до звичного життя, врятовано сотні сімей, родин, адже психічні захворювання лягають важким тягарем на плечі родичів й суспільства.

І сьогодні тут професійно та якісно надають медичну допомогу населенню не лише Нововолинської громади.

Очолює відділення Брус Оксана Леонтіївна, лікар психіатр вищої категорії, нарколог. Колектив складається з висококваліфікованого медичного персоналу з багаторічним досвідом.

Ще більш необхідною стала психіатрична допомога в умовах воєнного стану, як для цивільних, внутрішньопереселених так і для військових. У зв’язку зі складнощами нашого часу почастішала кількість тривожних, депресивних, стресових розладів, збільшилась кількість розладів харчової поведінки, різних видів залежностей.

✅ У психіатричному стаціонарі лікують усі види психічних розладів, включаючи аддиктивну поведінку і всі види залежностей, важкі психічні порушення та стани, що потребують невідкладної допомоги.

✅ У нас забезпечено цілодобовий нагляд, психологічну діагностику, індивідуальний підбір лікування, контроль за лабораторними показниками і консультування усіма необхідними суміжними спеціалістами.

✅ Налагоджено зв’язок з обласними психіатричними установами та закладами по соціальному нагляду.

✅ Завдяки зручному розміщенню спрощується відвідування пацієнтів родичами.

✅ Підтримується етапність лікування та за потребою тривала психотерапевтична підтримка.

Лікування безоплатне і цілком конфіденційне. Також важливо, що госпіталізація здійснюється, як за направленням від психіатра, так і за самозверненням пацієнта.

Не варто боятися психіатричної допомоги. Якщо вчасно звернутися до лікаря, можна поліпшити свій стан і повернутися до звичайного життя. На відміну від того, якщо захворювання ігнорувати роками.

❤️ Допоможіть своїм близьким та рідним, якщо помітили тривожні симптоми. У КНП «НЦМЛ» психіатрична допомога надається також амбулаторно, а за необхідності пацієнта скеровують у стаціонар.

Бережіть себе та рідних!!!, - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку хочуть встановити природоохоронну зону річки Стир

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити