image
 |  41 2 Жовтня 2024 | 09:34

У лікарні зупинилось серце Захисника з Волині Олександра Бебеса

Нещадна війна з російськими окупантами продовжує свої страшні жнива на українській землі.

Сьогодні після тривалого лікування від травм отриманих при виконанні військового обовʼязку в умовах пов'язаних з ризиком для життя під час відсічі та стримування збройної агресії російської федерації, в лікарні міста Ковель помер військовослужбовець 77 ОАеМБр Збройних сил України, житель села Велимче Бебес Олександр Васильович (09.08.1996-02.10.2024).

Про це повідомляють у Велимченській ТГ, - пише ВолиньUA.

"Непоправної втрати зазнала сім’я військовослужбовця, наша Велимченська громада та вся Україна. Олександр Бебес був Воїном по духу, люблячим сином, турботливим братом, надійним другом та побратимом. Супереч тяжкій військовій реальності зберіг доброту серця та залишив світлий спомин в памʼяті побратимів та всіх хто його знав.Світлого спочинку душі Воїна та молитовного супроводу. Сумуємо разом із родиною, низько схиляємо голови у скорботі. Висловлюю щирі співчуття рідним Олександра - батькам Василю Миколайовичу та Тетяні Миколаївні, сестрам Олені та Наталії, братам Василю та Андрію", - йдеться у дописі. 

Тіло Олександра Бебеса доставлять додому завтра, орієнтовно 13:00 годині. (зустрічаємо на вʼїзді в село з боку Теклине). Поховають нашого Захисника в пʼятницю 4 жовтня 2024 року.

Слава Україні! Героям Слава!

Редакція ВолиньUA висловлює найщиріші співчуття рідним та близьким загиблого Героя! 

Читайте також: У Бердянську нейтралізували суддю-зрадника

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити