image
 |  355 21 Березня 2024 | 20:14

У лікарню в Володимирі звертаються пацієнти з інших областей для проведення ендопротезування

До Володимирського ТМО на ендопротезування звертаються люди з різних областей України.

Про це ВолиньЮА повідомили у Володимирському ТМО. 

Рівень нашого ТМО зростає і до нас звертаються з різних областей України. Саме так звернувся 50 річний чоловік, який скаржився на больові відчуття у суглобі, такі як:

  • біль під час і після ходьби;
  • обмеження рухів у суглобі;
  • порушення функції суглоба.

Після обстеження було прийняте рішення про оперативне втручання. Травматологи Володимирського ТМО провели пацієнту ендопротезування лівого колінного суглоба.

Ендопротезування колінного суглоба – одна з ортопедичних операцій у Володимирському ТМО. Рішення для оперативного лікування базується на прогресі хвороби та відчуттях пацієнта.

Використовуючи сучасні матеріали та хірургічні методи, у поєднанні з відповідним передопераційним плануванням та якісною реабілітацією, лікарі-травматологи Володимирського ТМО допомагають людям відновити повну якість життя.

Після ендопротезування колінного суглоба пацієнт позбавиться болю, пов’язаного з його ураженням. При виконанні всіх рекомендацій у реабілітаційний період, рухливість і опорна функція кінцівки повністю відновлюється, що дасть можливість повернутися до звичного способу життя.

Якщо Ви відчуваєте, що вже не можете терпіти біль в колінах – звертайтеся за консультацією до Володимирського ТМО. Ми проконсультуємо та надамо кваліфіковану медичну допомогу усім, хто цього потребує, не зважаючи на місце проживання пацієнта!

☎️ Довідкове бюро ТМО (запис до спеціалістів поліклініки):

0631381172, (03342) 3-41-03 (ПН-ПТ з 8:00 до 15:30);

☎️ Відділення екстреної медичної допомоги ТМО:

0633874691, (03342) 3-56-01 (цілодобово).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волинській митниці у жінки знайшли прихований товар (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити