image
 |  0 27 Вересня 2018 | 14:19

У лісовому агентстві уникають коментарів щодо інциденту в заказнику «Воротнів»

У Державному агентстві лісових ресурсів України уникають коментарів щодо інциденту в Ботанічному заказнику загальнодержавного значення «Воротнів».
Журналісти видання «ВолиньUA» спробували взяти коментар у прес-служби Державного агентства лісових ресурсів України.
З першої спроби отримати коментар у телефонному режимі в працівників Держагениства лісових ресурсів - не вдалося. Нам відповіли, що про цей випадок на Волині вони чують вперше, тому попросили зателефонувати через 15 хвилин.
Зателефонувавши вдруге, у телефонній розмові почули, що коментувати такий випадок на Волині їм заборонили, однак вони можуть надати відповідь у письмовій формі на ті питання, які цікавлять нас.
Читайте також: За фактами нічної стрілянині у волинському заказнику «Воротнів» поліція проведе розслідування
Схожа ситуація - і з директором ДП «Ківерцівське лісове господарство» Віталієм Карищуком, із яким нам таки й не вдалося поспілкуватися, бо він нібито занадто зайнятий та й не має часу, щоб поспілкуватись із журналістами.

У приймальні на всі дзвінки журналістів повідомляють, що керівник - у лісі, а коли буде на місці - невідомо. І радять: щоб застати директора підприємства на робочому місці, приїжджати завтра о 8-й ранку.
Випадок зі стріляниною у заказнику загальнодержавного значення «Воротнів» сьогодні набрав чималого резонансу, однак дивує досить спокійна позиція працівників лісу, які роблять вигляд, наче нічого не трапилось, тим більше уникають коментарів.
Як повідомляють очевидці подій у «Воротневі», серед людей, яких охороняли «тітушки», був начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко та один із високопосадовців Волинської обласної держадміністрації.
Нагадаємо, що у ніч 26 вересня у Ботанічному заказнику загальнодержавного значення «Воротнів» відбулася стрілянина. Тих, хто стріляв, супроводжували працівники Державної лісової охорони, підпорядковані Волинському обласному управлінню лісового та мисливського господарства.
У свою чергу, фракція ВО «Свобода» у Волинській облраді вимагає від правоохоронців розібратися із шабашем у заказнику «Воротнів»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити