image
 |  14 25 Листопада 2021 | 15:58

У лісовому господарстві Волині відмовилися пояснювати звідки у Олександра Кватирка незадекларований маєток

У лісовому господарстві Волинської області відмовилися пояснювати звідки у його очільника Олександра Кватирка незадекларований маєток в селі Гаразджа.

Про це йде мова у журналістському розслідуванні програми "Розвідка.LIVE" на тему "Хто кришує незаконну вирубку лісів на Волині".

Журналісти програми вивчили статки керівників обласних управлінь лісових господарств та були вражені побаченим.

Голова Волинського управління лісового господарства Олександр Кватирко заповнив скромну декларацію. У ній немає авто, але є недобудований будинок. Але на місці недобудови журналісти виявили шикарний котедж з дерева на 245 кв метрів з мансардою, зоною відпочинку з ландшафтним садком, дитячим майданчиком і прибудовою з мангалу. Весь будинок збудований з дерева. Дорога до нього перегороджена шлагбаумом. Маєток Олександра Кватирка знаходиться у селі Гаразджа неподалік Луцька. На подвір'ї знімальна група помітила незадекларовану BMW X1. Будинок нібито є власністю дружини Кватирка. З початком роботи Олександра Кватирка на посаді голови управління лісового господарства його дружина суттєво збільшила свої статки і розжилася квартирою та двома земельними паями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто кришує незаконну вирубку лісів на Волині, - журналістське розслідування

Журналісти спробувати взяти коментар у самого Олександра Кватирка, але його на місці роботи не виявилося. А водій очільника лісового господарства, коли побачив журналістів, почав втікати. У пресслужбі Волинського управління лісового господарства не змогли дати жодних пояснень щодо космічних статків Олександра Кватирка. А у Держлісагентстві сказали, що це компетенція правоохоронців. Щодо реакції правоохоронців у журналістів є великі сумніви, оскільки вся система корумпована і пов'язана між собою.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити