image
 |  178 23 Грудня 2023 | 14:23

У ліцеї на Волині відкрили пам'ятні дошки загиблим Героям (ФОТО)

У Рожищенському ліцеї №4 вшанували загиблих Героїв та освятити пам'ятні дошки на їхню честь.

В четвер, 21 грудня, в навчальному закладі зібралися вчителі та учні, представники влади, духовенства, громадськості, родини загиблих земляків, випускників закладу – Юрія Повшука, Віталія Кавки, Андрія Бойчука, Івана Перія та Тараса Меліса, – інформують на сайті Рожищенської громади.

До сліз розчулили присутніх короткі спомини школярів про долі кожного з Героїв. Про життя, котрі були наповнені добрими справами та світлими мріями. Та не судилося збутися цим мріям, їх перекреслила війна.

Теплими згадками про тих, хто ще ніби вчора ходив коридорами рідної школи, з ким зводили щоденні дороги у рідному місті, а нині є Небесними ангелами, творцями новітньої історії України, поділився директор ліцею Юрій Яблонський та подякував батькам за гідне виховання синів.

Сердечний біль від непоправної втрати найріднішої людини відлунював у кожному слові під час звернення до присутніх мами Героя Світлани Бойчук. А ще велике сподівання, що ці смерті не будуть даремними.

У спільній молитві учасники пам'ятного заходу молилися за душі невинно убитих захисників України, наших земляків-Героїв та за наближення миру в Україні.

Священники Православної Церкви України Микола Царик та Василь Шняк освятили пам'ятні дошки, присутні поклали квіти до меморіальних знаків Героям.

«Світла і вічна пам'ять та шана лицарям Небесного війська Юрію Повшуку, Віталію Кавці, Андрію Бойчуку, Тарасу Мелісу та Івану Перію!» – йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити