image
 |  0 10 Вересня 2018 | 05:44

У Локачах – реванш прислужників Януковича, при яких до Нового Загорова не пускали школярів, – Олександр Пирожик

Локачинську районну раду нещодавно очолив колишній ставленик Януковича. При його правлінні сюди не пускали автобусів, освітянам забороняли везти до Новозагорівського монастиря школярів.
Про це заявив під час урочистостей з нагоди 75-річчя героїчного бою повстанської чоти «Береза» під стінами Новозагорівського монастиря перший заступник голови Волинської обласної ради, свободівець Олександр Пирожик.
«Поборений Революцією Гідності московський окупант прагне реваншу. «П’ята колона» огризається не тільки скавчанням московських попів. Нелюстровані прислужники Партії регіонів знову повертаються у владу. Локачинську районну раду нещодавно очолив колишній ставленик Януковича. При його правлінні сюди не пускали автобусів, освітянам забороняли везти до Новозагорівського монастиря на вшанування подвигу повстанської чоти «Береза» школярів. У ті часи одні лише націоналісти, спільно з Братством вояків ОУН та УПА, брали на себе всі турботи із вшанування Героїв Нового Загорова. Ми не дозволили зламати традицію, не дамо зробити цього й тепер», – заявив Олександр Пирожик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині вшанували 75-у річницю героїчного бою УПА поблизу Нового Загорова (ФОТОРЕПОРТАЖ)

«ВО «Свобода» в цьому ганебному прокремлівському шабаші участі не брала. Ми робили все, аби реванш не відбувся. Але він не обійшовся без потурання депутатів від Блоку Петра Порошенка, партії «радикала» Олега Ляшка, прислужників «вчорашніх» із Аграрної партії та «Нашого краю», інших «патріотів». Реванш має конкретні прізвища», – додав свободівець.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити