image
 |  2 14 Липня 2019 | 09:45

У Любешові субвенцію пустять на ремонт тротуарів та будинку культури

Рішенням Любешівської селищної ради затверджено погоджений Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України перелік проектів, видатки на які здійснюватимуться за рахунок коштів інфраструктурної субвенції.

Про це пише любешівська газета Нове життя. 

Так, затверджено шість проектів. Мова йде про: 

1.Капітальний ремонт вулично-дорожньої мережі в смт Любешів (влаштування технічних засобів організації дорожнього руху) – відкриття дороги по вул. Незалежності.

2. Капітальний ремонт Будинку культури Любешівської селищної ради із застосуванням енергозберігаючих технологій по вул. Незалежності,62 у смт Любешів.

 3. Капітальний ремонт тротуарів по вул. Незалежності (від перехрестя з вул. Партизанська до будівлі Любешівського районного суду) в смт Любешів.

 4. Капітальний ремонт тротуарів по вул. Свободи від перехрестя з вул. Гагаріна до перехрестя з вул. Незалежності в смт Любешів.

5. Капітальний ремонт тротуару по вулиці Брестській (ліва сторона) від автомобільної дороги Р-14 до автостанції в смт Любешів.

6. Капітальний ремонт покрівлі та утеплення фасадів приміщення майстерні закладу загальної середньої освіти "Залізницький ліцей ім. І.Пасевича" на вул. Лісоградська,3 в с. Залізниця Любешівського району.

Роботи розпочнуться після тендерних процедур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я просто гриби збирав»: на Волині судять чоловіків, які, ймовірно, вбили лосів (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити