image
 |  0 15 Грудня 2020 | 13:45

У Любомлі шукають головного фінансиста

Любомльска міська рада оголосила конкурс на заміщення вакантної посади начальника фінансового відділу міської ради.

Про це інформується на сайті ради.

Умови конкурсу - громадянство України, повна вища освіта відповідного професійного спрямування, освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліст ( магістр).

Стаж роботи в органах місцевого самоврядування, на посадах держслужби, або досвід роботи на керівних посадах установ, підприємств та організацій будь-яких форм власності не менше 2 років. Володіння державною мовою та основними програмами роботи на комп’ютері.

Заяви для участі у конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про конкурс. До заяви про участь у конкурсі додаються: особова картка П-2ДС з відповідними додатками, дві фотокартки розміром 4х6 см., копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, засвідчені нотаріально чи в іншому встановленому законодавством порядку, декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України « Про запобігання корупції» , копія паспорта громадянина України, копія військового квитка (для військовослужбовців, або військовозобов’язаних), згода на обробку персональних даних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заступником голови Луцької районної ради обрали члена ВО «Свобода» Сергія Сівака

Кандидати на заміщення вакантних посад будуть складати іспити на знання Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», інших законів України та нормативно-правових актів з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування, Бюджетного кодексу України, Податкового кодексу України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити