image
 |  5 8 Серпня 2018 | 20:30

У луцькому СІЗО викрили працівника-хабарника (ВІДЕО)

1800 гривень - саме стільки коштує передати ув'язненому у СІЗО заборонений предмет. 
Про це йдеться у сюжеті «12 каналу».
Прокуратура відкрила кримінальне провадження на одного із працівників ізолятора через те, що він зловживав службовим становищем.
«Волинськими правоохоронцями викрито факт отримання неправомірної вимоги працівником держустанови Луцький слідчий ізолятор. Він отримав цю нагороду за те, що приніс у цю зону заборонений предмет для одного із ув'язнених», - повідомила прес-секретарка прокурора області Наталія Мурахевич.

За схожими фактами цьогоріч розпочато 26 кримінальних проваджень проти працівників пенітенціарних органів, з них два – з ознаками корупції. Уже до дисциплінарної відповідальності притягнуто 19 посадових осіб.
З початку року правоохоронці не дали доставити в'язням 152 мобільні телефони та майже 68 літрів спирту, уже у виховних закладах вдалося знайти та відібрати в ув'язнених 212 мобілок, 360 літрів спиртних напоїв та майже 80 ножів, лез та інших ріжучих предметів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити