image
 |  2 20 Серпня 2018 | 17:17

У Луцькому зоопарку юні помічники зібрали урожай кавунів

У рамках соціально-освітнього проекту «ОгоРодина» у Луцькому зоопарку діти на індивідуальних городах вирощували різноманітні овочі. Навіть зібрали урожай кавунів.
Про це "ВолиньUA" повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міськради.
У зоопарку діти мають індивідуальні міні-городи, на яких вирощують овочеві культури. Проект навчав отримувати задоволення від роботи на землі, пишатися своїм результатом та цікаво й корисно проводити час у колі рідних у єднанні з природою в межах міста.
Під час заходу на території Луцького міського зоопарку панувала дружня атмосфера, діти зосереджено та із захопленням працювали над своїми завданнями.
Кожен і кожна були зайняті своєю роботою, яку намагалися виконувати якісно. Не залишались осторонь і батьки, які активно допомагали дітям.
Діти зібрали в Луцькому зоопарку врожай кавунів
Спочатку маленькі трудівники з допомогою батьків зібрали багатий урожай кабачків, баклажанів, помідорів та навіть кавунів. Поки батьки нарізали зібрані овочі, щоб почастувати ними мешканців зоопарку, діти не сумували. Вони брали участь в майстер-класі зі створення яскравих брелків з фігурок тварин та пізнавальному інтерактиві.
Директор зоопарку Людмила Денисенко розповіла дітям та дорослим, яких тварин у зоопарку можна годувати зібраним врожаєм.
Після завершення майстер-класу всі присутні поласували прохолодною дуже солодкою смугастою ягодою – кавуном та вирушили на годування мешканців зоопарку.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи варто снідати перед тренуванням?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити