image
 |  2 20 Липня 2018 | 13:29

У Луцьку, на річці Стир, ледве не потонув чоловік

19 липня о 20:36 до служби «101» надійшло повідомлення про те, що у Луцьку поблизу вулиці Глушець на річці Стир потопає людина.


Про це «ВолиньUA» стало відомо з прес-служби ДСНС у Волинській області.

За викликом було направлене чергове відділення частини спеціальної пожежної техніки Управління ДСНС у Волинській області. Точного місця події абонент не назвав, тому рятувальникам знадобився певний час для того, аби у зарослях звивистої швидкоплинної річки віднайти чоловіка, який з останніх сил тримався за гілку звисаючого дерева, а течія будь-якої миті загрожувала відірвати його від рятівної соломинки. Бійці ДСНС змогли обв’язати чоловіка рятувальною мотузкою і врешті витягнули на берег.


Як виявилось, чоловік вирішив охолодитись у річці після тривалого відпочинку з двома своїми друзями на березі. У нетверезому стані він зайшов у воду, течія миттю підхопила його і понесла вниз. У воді людина травмувалась і до трагедії залишались лічені хвилини.


Лікарі надали врятованому медичну допомогу, а працівники поліції з’ясують всі обставини події.У Луцьку з річки витягли чоловіка


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як прихильники двоколісного транспорту подорожують «волинською Швейцарією»? (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити