image
 |  2 14 Листопада 2017 | 11:12

У Луцьку начальник управління транспорту не справляється з проблемами у роботі маршруток

Начальник управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради Анатолій Миронюк не справляється з вирішенням проблем у роботі маршрутних автобусів. Про це йшла мова під час оперативної наради у міській раді.

Як повідомила директор департаменту “Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку” Лариса Карп'як, за два тижні 29 дзвінків лучан стосувались роботи маршрутних автобусів.

Нагадуємо, що попередньо у Луцьку пасажирів у маршрутках рахуватимуть візуально, а куплені за мільйони гривень міською радою валідатори -  виявилися не потрібними.

Нарікали лучани на відсутність рейсів, особливо в ранкові та вечірні години, великий інтервал та недотримання графіків руху, грубу поведінку водіїв, порушення ними правил дорожнього руху, відмову перевозити пасажирів з пільговими посвідченнями на маршрутах №№1; 3; 9а; 10; 12; 14; 16; 18; 19; 23; 26; 28; 29; 31; 47. Всі звернення передано для моніторингу та вжиття заходів в управління транспорту та зв’язку. Крім того, ще 5 повідомлень були викликані через неналежний рух тролейбусів у місті та переадресовані в Луцьке підприємство електротранспорту.

У зв’язку з тим, що змін на краще немає, виконуючий обов’язки міського голови Луцька Григорій Пустовіт доручив начальнику управління транспорту та зв'язку Анатолію Миронюку на наступній оперативній нараді поінформувати присутніх про ситуацію з рухом маршрутних таксі та шляхи її вирішення.

Як ми повідомляли раніше, що керівник управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради Анатолій Миронюк отримує 23 тисячі гривень в місяць.


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити