image
 |  4 26 Червня 2018 | 09:11

У Луцьку нагородили диякона-волонтера і директора реабілітаційного центру

У Луцьку вручили подяки міського голови диякону-волонтеру та директору колективу Реабілітаційного центру «Ренесанс-Волинь».
Про це інформує «ВолиньUA».
Оперативна нарада у Луцькій міськраді розпочалася із вручення відзнак. Секретар міської ради Григорій Пустовіт вручив Подяку міського голови диякону-волонтеру Свято-Пантелеймонівського храму міста Луцька Володимиру Куркову, а також директору колективу Реабілітаційного центру «Ренесанс-Волинь» Олексію Хижняку.
За активну громадську позицію, високий патріотизм, вагомий особистий внесок у розвиток духовності, відданість капеланському служінню серед військовослужбовців, а також з нагоди 22-ої річниці Конституції України подяку міського голови вручили диякону Свято-Пантелеймонівського храму Луцька Володимиру Куркову.
Своєю чергою, за активну соціальну діяльність, вагомий внесок у розвиток рекреаційних технологій Луцька, а також з нагоди Міжнародного дня боротьби проти зловживання наркотиками подяку міського голови вручили колективу реабілітаційного центру «Ренесанс-Волинь» ТОВ «Клініка М. Долінського».
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні ювіляр Сергій Шишкін запрошує до Володимира

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити