image
 |  2 6 Лютого 2018 | 13:54

У Луцьку планують зробити офіційні парковки для таксі

В обласному центрі Волині планують зробити офіційні парковки для служб таксі.
Про це стало відомо у вівторок, 6 лютого, під час зустрічі з головами інформаційно-диспетчерських служб таксі з питань мережі парковок таксі міста Луцька, - повідомляє Волинь24.
Зі слів першого заступника міського голови Григорія Недопада, у Луцьку є 28 погоджених місць для паркування таксі, ще 6 місць погоджуються. Схеми вже затвердив виконавчий комітет Луцької міської ради.
Так, присутні на зустрічі голови інформаційно-диспетчерських служб таксі поскаржилися на те, що проекти та схеми парковок давно готові, однак міська рада «затягує» із встановленням знаків.
Григорій Недопад зазначив, що розмітку для парковки зроблять, коли температура повітря буде вище 5 градусів, крім того закуплять знаки.
Крім того він зазначив, що на стоянках мусить стояти конкретна служба таксі. Якщо місце займе авто з іншої служби – таксисти мають право викликати муніципалів, які врегулюють це питання.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити