image
 |  7 3 Листопада 2017 | 13:16

У Луцьку поліція працюватиме у посиленому режимі

Із 3 листопада 2017 року і протягом місяця у Луцьку патрульна поліція працюватиме в посиленому режимі. 

За дорученням заступника голови Національної поліції України, керівника патрульної поліції Олександра Фацевича, три десятки інспекторів патрульної поліції з чотирьох міст Західної України прибули до Луцька з метою надання практичної допомоги та обміну досвідом з нашими полісменами.

«Запросити інспекторів з інших міст було моєю ініціативою, і керівництво Департаменту її підтримало. Лучани як були, так і будуть у безпеці. Таке підсилення зумовлене не лише невеликою кількістю екіпажів у місті, а й потребою обмінятись практичним досвідом, познайомити патрульних між собою і краще скоординувати нашу роботу задля забезпечення безпеки громадян. Наразі триває підготовчий етап несення служби, учора всіх проінструктурували, розповіли, що в нас більш-менш спокійне місто, але ситуація ще не настільки стабільна, як би мені того хотілось», - прокоментував ситуацію очільник луцьких патрульних Олександр Вовченко.

Серед патрульних, які прибули, - половина входить до складу груп тактичної підтримки патрульної поліції і мають досвід виїздів та реагувань на всі ускладнення оперативної обстановки. Вони відпрацьовуватимуть дворові території та покинуті місця у Луцьку, тобто більше займатимуться громадською безпекою.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити