image
 |  4 30 Серпня 2018 | 09:29

У Луцьку придумали правила користування міським транспортом

На засідання виконкому Луцької міськради виноситься питання "Про затвердження Правил користування міським пасажирським транспортом (тролейбусом, автобусом) у м. Луцьку".
Про це інформує власкор «ВолиньUA».
Правила визначають порядок проїзду пасажирів та його оплату, порядок обігу електронного квитка, взаємовідносини перевізника і пасажирів, їх права та обов'язки враховуючи особливості транспортної інфраструктури та наявність автоматизованої системи оплати проїзду та обліку пасажирів.
Як зазначають розробники, проект рішення спрямований на задоволення потреб мешканців міста в комфортних, безпечних та якісних пасажирських перевезеннях, підвищення якості та ефективності надання послуг з перевезень пасажирів міським громадським транспортом загального користування шляхом запровадження безготівкової системи оплати проїзду.
Пасажир зможе використовувати для проїзду квиток, електронний квиток відповідного виду, безконтактну банківську картку, технологію NFC.
Придбати чи отримати відповідний електронний квиток та поповнити його можна буде в пунктах видачі, продажу та поповнення електронних квитків.
Загалом проект рішення не містить конкретних термінів запровадження електронного квитка у місті і носить узагальнений характер.
Додамо, що луцька влада обіцяла запровадити електронний квиток ще на початку весни, але постійно відкладала з термінами реалізації.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна ДТП неподалік Луцька: алкоголю у крові водія не виявили (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити