image
 |  0 17 Січня 2018 | 14:58

У Луцьку пропонують змінити графік тролейбусних маршрутів

Виконкому Луцької міськради рекомендуватимуть внести зміни у графік руху тролейбусних маршрутів. Про це йде мова у проекті рішення про затвердження тролейбусних маршрутів на 2018 рік.
Враховуючи доручення дане на оперативній нараді від 05.12.2017 та звернення Луцького підприємства електротранспорту, з метою задоволення потреби в пасажирських перевезеннях, управління транспорту і зв’язку Луцької міськради пропонує підтримати проект рішення, який передбачає певні зміни окремих тролейбусних маршрутів.
Зміни тролейбусної маршрутної мережі стосуються маршруту №6 «Вересневе – Київський Майдан» та 4-б «Залізничний вокзал - Вересневе» в частині його ліквідації та продовження тролейбусних маршрутів № 4 та № 4-а «Залізничний вокзал – Львівська» до мікрорайону Вересневе.
Запропонований рух тролейбусів цих маршрутів дасть змогу забезпечити альтернативне сполучення мікрорайону Вересневе і вул.Львівської з районом залізничного вокзалу.
Читайте також: у Луцькій міській раді призначили нового начальника управління транспорту та зв’язку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити