image
 |  4 15 Липня 2018 | 12:13

У Луцьку середина літа очікується з нетривалими дощами і грозами

У неділю, 15 липня, коли "літо вибереться на вершину", у більшості областей очікуються нетривалі локальні дощі з грозами. Однак сонця у день, також вистачатиме.


Синоптик Укргідрометцентру Наталка Діденко, пояснює таку погоду нестійкою атмосферою над Україною, оскільки територія перебуває у полі зниженого атмосферного тиску з періодичними вторинними атмосферними фронтами.
"Хіба що у південній частині України - Одеса, Миколаїв, Херсон, Запоріжжя та їхні райони, а також Крим, все ж домінуватиме суха сонячна повітряна маса", - зазначає фахівець.
Водночас, за її інформацією, температура повітря буде неоднорідною.
"Найсвіжіше буде на заході України - +19+24 градуси. Тому туристам слід взяти це до уваги, адже мешканцям не звикати до ексклюзивної гірської та навкологірської погоди", - радить Діденко.
Спека втримається на півдні та сході, +28+33 градуси. На решті території - 25-30 градусів тепла.
У Луцьку сонце в цей день буде рідко з'являтися із-за хмар. На зміну дощу із грозами, який розпочався після полудня, ввечері прийде дощ. Температура повітря становитиме +20 +21 градусів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити