image
 |  0 22 Листопада 2017 | 11:26

У Луцьку триває виставка дизайнерських акваріумів

Волинський колорит у дизайні акваріумів — це особливість обласної дитячої виставки-конкурсу, що триває у Волинському обласному еколого-натуралістичному центрі у Луцьку. У науково-експериментальній виставці «Аранжування мікроакваріумів» бере участь молодь із різних куточків області.

 

У науково-експериментальній виставці «Аранжування мікроакваріумів» бере участь молодь із різних куточків області, – йдеться у сюжеті Волинської регіональної дирекції НТУ.

Учасники виставки-конкурсу пропонують власні рішення, як оформити акваріум, діляться ідеями створення композицій. Цього року їх об’єднує волинська тематика.

Виставку відвідали і досвідчені акваріумісти. Секретами акваріумного дизайну поділився, зокрема, Михайло Партакевич із Рівненщини.

Відвідувачі виставки можуть оглянути акваріумний дизайн, відвідати майстер-класи та отримати інформацію з акваріумістики. Підсумки виставки-конкурсу підіб’ють цієї неділі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити