image
 |  2 30 Травня 2018 | 11:15

У Луцьку вандали понищили дитячий майданчик

У Луцьку вандали вирвали лавку, погнули баскетбольне кільце на дитячому майданчику,  що на перехресті Говорова – Балакірєва.
Про це у себе на Фейсбук-сторінці написав Олег Кобилинський.
«Ми всі хочемо жити, як європейці і при цьому нищимо майно, яке так тяжко дається. Хочу звернутися до мешканців району Дубнівська. Перед тим як жалітися, що у нас немає футбольного поля, дитячого майданчику, навчіться самі та навчіть своїх дітей цінувати те що є. Не так давно ми відкрили дитячий майданчик на перехресті Говорова - Балакірєва, мешканці постійно оновлюють його, прибирають шукають можливості розширення, а хтось просто приходить і намагається знищити.
Не дочекаєтеся - ми все відновимо, поремонтуємо і надіюся, що все більше людей буде долучатися до розширення дитячого - спортивного майданчику в нашому районі», - пише Олег.

Єдине, про що чоловік попросить у чиновників та представників міської влади, так це, щоб допомогти провести нарешті освітлення,  оскільки другий рік відповіді, що робиться проектно-кошторисна документація вже набридли.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити