image
 |  0 13 Червня 2018 | 14:31

У Луцьку відбудеться перший туристичний форум

У Луцьку відбудеться перший туристичний форум «WEST TOURISM FORUM 2018».
Захід запланували на 15 червня, – повідомляють у прес-службі Луцької міської ради.
Спікерами форуму будуть кращі експерти у сфері туризму з Києва, Одеси, Львова та Луцька.
Форум передусім орієнтований на власників і керівників туристичного бізнесу, готельєрів, рестораторів, менеджерів туристичних фірм та організацій, власників та менеджерів логістичних і транспортних компаній, представників влади, організаторів масових заходів (фестивалів, концертів, тощо), працівників музеїв, закладів культури, а також усіх зацікавлених у розвитку туристичної галузі міста Луцька та усіх, хто прагне знайти партнерів для реалізації ідей та бізнесу у сфері туризму.
Учасниками форуму можуть стати ті, хто прагне бути в курсі нових тенденцій, відчувати туристичний ринок, розуміти смаки та очікування клієнтів, а також дізнатися, як креативно створювати і просувати нові конкурентоспроможні туристичні продукти.
Форум відбудеться 15 червня за адресою: м. Луцьк, вул.Карбишева, 1 КРЦ «АДРЕНАЛІН СІТІ» (Кінокомплекс).
Вхід вільний.
Щоб взяти участь у заході, потрібно попередньо зареєструватися на сайті http://tourism.wmf.com.ua/. Реєстрація учасників при вході здійснюватиметься з 8:30 до 9:30. Початок Форуму – о 9:30.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити