image
 |  0 2 Серпня 2018 | 14:49

У Луцьку візьмуться за ремонт історичної пам'ятки

У Луцьку розпочалося втілення грантового проекту «Нове життя старого міста: ревіталізація пам’яток історико-культурної спадщини Любліна і Луцька».
Виконавчий комітет Луцької міської ради, який виступає головним бенефіціаром проекту, впроваджуватиме його спільно з польським містом Люблін, – повідомили у відділі інформаційної роботи муніципалітету.
Проект фінансується в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 Європейського інструменту сусідства. Загальний бюджет проекту – 1,7 мільйона євро, з них у Луцьку -1,1 мільйона євро. Для реалізації проекту Луцьк отримає понад мільйон євро грантових коштів, а 115 тисяч євро буде виділено з міського бюджету.
Проектом передбачені масштабні інфраструктурні роботи з реставрації пам’яток історії та культури у Луцьку і Любліні, а також заходи з обміну досвідом, навчання, промоційні події щодо збереження, розвитку та підвищення туристичної привабливості об’єктів спадщини.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити