image
 |  0 23 Січня 2018 | 16:12

У Луцьку юнак упав із даху п’ятиповерхівки

У Луцьку 18-річний хлопець впав із даху п’ятиповерхівки.
Про це 23 січня 2018 року повідомляє сайт «ПАТ НСТУ ВРД».
У тяжкому стані нині він перебуває в реанімації. Інцидент трапився через дитячі пустощі, - припускають у поліції.
Із даху ось із цієї п’ятиповерхівки, що за адресою Митрополита Андрея Шептицького, 34 сьогодні впав 18-річний юнак. Про інцидент тут нагадують поламані гілки дерева, через які пролетів хлопець, поза камерою розповідають у магазині, що розташований у будинку.
Його затримало дерево, дві гілляки, замортизувало, і він остався живий. А якби не на дерево, а на той штир, то капець було б хлопцю. Впав він в 11, а поліція приїжджала… я з обіду саме прийшла –  біля двох.

Із місця падіння юнака забрала карета «швидкої». Нині він у реанімації.
В приймальне відділення він був доправлений у важкому стані, проводилися всі необхідні лікувально-діагностичні заходи, на даний момент у пацієнта є важка травма грудної клітки, закрита травма органів черевної порожнини, перелом кісток, множинні переломи кісток тазу, перелом хребців. Стан його оцінюється як важкий, – повідомила лікар-ординатор ЛМКЛ Валентина Фрончко.

За попередньою версією, яку озвучив патрульний полісмен Олександр Джуренко, падіння відбулось через необережність хлопця:
За інформацією, якою я на даний момент володію, хлопець просто бавився в сніжки, і внаслідок необережного поводження трапилося падіння. Надалі буде слідчо-оперативна група з’ясовувати всі обставини: чи хтось був співучасником, чи подія сталася з власної необережності хлопця, – повідомив Олександр Джуренко.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити