image
 |  2 26 Квітня 2022 | 23:31

У Луцька землю під кіоском оцінили в 37 тисяч гривень

У Луцьку громадянин Еміль Константінов планує викупити землю площею майже 1 сота за 37 тисяч 190 гривень на проспекті Президента Грушевського, 22.

Дане питання розглядатимуть на сесії Луцькради 27 квітня.

Між іншим Константінов вніс аванс за викуп землі, таке враження, що чоловік вже впевнений у позитивному рішенні депутатів.

До слова, після реконструкції тимчасової споруди і облаштування території вартість оцінки землі може змінитися, але її ще робили 25.08.2021 року коли на тому місці розміщувалась занедбана споруда і відповідно оцінка землі під таким об’єктом вартує значно нижче.

Кіоск до реконструкції. Очевидно, що під такий металевий МАФ робилась оцінка землі.

В той час і нині, підприємець час від часу вів бізнес у МАФі і після реконструкції – торгівельне місце не працює. Таким чином, громадянин Еміль Константінов прикриваючись, що він веде там бізнес – в кінцевому результаті лише закріпив за свобою земельну ділянку власності громади і тепер планує викупити за ціною мобільного телефону Apple iPhone.

Нагадаємо, що раніше депутати не підтримували дане рішення про викуп землі, аргументуючи, це тим, що земля знаходиться під тимчасовою спорудою.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити