image
 |  14 20 Березня 2020 | 15:07

У луцькій «Аптеці музей» виготовляють антисептик та чекають на медичні маски

Четвертий день карантину, а в Луцьку досі існує проблема із забезпеченням аптек медичними масками та антисептиками.

Журналісти «ВолиньUA» вирішили дізнатися, яка станом на 20 березня ситуація в аптеках нашого міста.

Так, відвідавши аптеки в центрі Луцька можна зазначити, що у більшості на вході зазначено, що в продажі медичних масок немає.

В аптеці «Подорожник» повідомили, що маски у них можуть появитися, правда наразі невідомо в які дні.

Слід додати, що в «Аптеці музей» маски можуть появитися, але їх ціна буде в районі 80 гривень, також в цьому закладі власноруч виготовляють антисептики, ціна 60 гривень, але планують розливати у 100 мілілітрові посудини, або ж робити на замовлення.

Щодо інших аптек у нашому місті, то ситуація вкрай не втішна, адже медичних масок немає з початку карантину, так і до його оголошення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20 тисяч медичних масок для Волині затримуються в Києві

Складається враження, що ці засоби захисту ще раніше просто наче випарувалися зі складів аптек. Звісно, що цими питаннями повинні оперативно займатися працівники правоохоронних органів.

Нагадаємо, що раніше в ЗМІ писали про те, що Україна хотіла продати 2 мільйони масок Словаччині і попросила готівку, але замовлення перехопив перекупник із ФРН. Звісно голова МЗС України цю ситуація намагається спростувати, але що їм ще залишається робити.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити