image
 |  2 7 Лютого 2021 | 20:44

У луцькій бібліотеці організували екологічний майстерклас «Кульок, тобі торба!» (ВІДЕО)

Два десятки студентів і викладачів долучилися до екологічного майстеркласу «Кульок, тобі торба!», який організували в обласній юнацькій бібліотеці.

Про це повідомляє «Суспільне Волинь».

Учасники розмальовували полотняні торбинки за допомогою візерунчастих штампів.

Учасники майстеркласу отримали вже готові полотняні торбинки жовтого кольору. З допомогою текстильних фарб та трафарету нанесли на торбинки персонаж гасло «Кульок, тобі торба!»

«Це такий торбик-персонаж, який мені дуже сподобався. Цю торбинку я буду використовувати, ходити на пари з нею буду, щоб всі заздрили мені з якою торбинкою я ходжу», - розповіла студентка Вікторія Грабовська.
«Відвідування майстер-класів під час навчання допомагає студентам глибше зрозуміти екологічні теми», - каже викладачка біології Надія Стецюк.

Напередодні студенти також брали участь у бібліотечному квесті.

«Поліетилен приблизно 100 років розкладається і забруднює наше довкілля, а це екологічно чисті не одноразові та стильні торбинки. Тому використання їх доречне і входить в моду, тому я рада, що я собі таку торбинку виготовила», - розповіла викладачка, яка прийшла на майстерклас разом зі студентами.

Розмальовували торбинки студенти у майстерні «Навчись», яка діє при бібліотеці. Екологічні та творчі майстеркласи у закладі організовують безоплатно.

Нагадаємо, раніше Суспільне розповідало про майстерклас із виготовлення ляльок-мотанок, який організували у майстерні бібліотеки. На навчання запросили підопічних місцевого терцентру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянин показав, як витягував велику щуку з озера (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити