image
 |  0 18 Червня 2021 | 16:39

У Луцькій громаді біля водойми спіймали порушника (ФОТО)

18 червня 2021 року викрито грубе порушення Правил рибальства на озері в с. Озеро Луцької ТГ Луцького району Волинської області. Порушення викрито завдяки повідомленню місцевих активістів спільно з рибалками-любителями.

Про це інформує Рибоохоронний патруль Волині.

Так, близько 4 ранку викрито громадянина, який сітним знаряддям лову здійснював вилов водних біоресурсів. Порушник встиг виловити 10 екз. карася сріблястого, загальною вагою 7 кг. Збитки, завдані рибному господарству склали 170 грн.

На особу складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи готуються для передачі в суд для притягнення порушника до відповідальності та відшкодування завданих збитків. Заборонене знаряддя вилучено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На одному з ринків Луцька затримали громадянина Азербайджану (ФОТО)

«Дякуємо громадянам за допомогу у виявленні правопорушень. Закликаємо громадськість і надалі інформувати рибоохоронний патруль про порушення Правил рибальства. Ваша активність допомагає попередити та не допустити значних збитків. Якщо ви стали свідком факту браконьєрства – прохання повідомляти на номер «гарячої» лінії рибпатруля: (067) 360-78-40» - повідомив начальник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити