image
 |  4 4 Квітня 2020 | 21:07

У Луцькій міській лікарні — ще двоє хворих на коронавірус, у яких експрес-тести були негативними

У Луцькій міській клінічній лікарні — ще двоє хворих на короновірус. Обидвоє — пацієнти з важкими пневмоніями, які були госпіталізовані раніше і в яких ПЛР-тести показали позитивний результат.

Варто наголосити, що раніше цим пацієнтам уже проводили попередні експрес-тестування, проте ці тести на коронавірус показали негативні результати.

Після цього хворим зробили ПЛР-тести. Обидва отримані результати ПЛР – позитивні, – розповів у коментарі ІА "Конкурент" заступник головного лікаря Андрій Смольянінов.

Наразі пацієнти переведені у Волинську обласну інфекційну лікарню. Одна хвора знаходиться у важкому стані з низькою сатурацією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медсестра луцької лікарні прокоментувала ситуацію з інфікуванням директорки та інших медиків

Нагадаємо, що раніше подібні історії з експрес-тестами в Луцькій міській клінічній лікарні траплялись і з медиками. У них так само експрес-тести показували негативний результати, однак наступні ПЛР-тести підтверджували коронавірус.

Аналогічна ситуація – з 62-річним водієм "швидкої допомоги" зі Старої Вижівки, який помер учора ввечері в обласній інфекційній лікарні. Його попереднє експрес-тестування теж показало негативний результат..

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Волинській ОДА підтвердили 7 нових випадків коронавірусної інфекції та другу смерть від COVID-19

Можливо, такі дивні збіги пояснюються тим, що в нашу область завезли неякісні експрес-тести?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити