image
 |  16 5 Листопада 2020 | 15:14

У Луцькій міській ОТГ буде нова схема руху громадського транспорту

Нову схему руху громадського транспорту на території Луцької міської ОТГ розроблять після внесення змін у Закон України «Про автомобільний транспорт».

Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» заявив начальник управління транспорту і зв’язку Луцької міськради Володимир Степанов.

У зв’язку з значним розширенням площі Луцька та приєднанням до складу міської ОТГ нових сіл, виникла потреба у розробці нової схеми руху громадського транспорту.

«Зараз ми зробили запит на управління Волинської ОДА, щоб отримати усі дані про перевізників, які курсують територією новоствореної Луцької міської ОТГ. Адже тепер умови їх роботи визначатимуться містом. Також ми очікуємо на ухвалення змін до Закону України «Про автомобільний транспорт». Ними і будемо керуватися при розробці нових схем руху. Також будемо розробляти систему тарифікації всередині міської ОТГ. Зрозуміло, що перевізники, які курсують до віддалених сіл нашої ОТГ, не будуть їздити за тарифом, який діє у місті», - розповів Володимир Степанов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На одній із вулиць Луцька після ремонту утворилося провалля (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити