image
 |  5 9 Серпня 2020 | 12:10

У Луцькій міській раді розгулявся коронавірус: Пустовіт - на самоізоляції

Після тижня часу, виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт признався, що він захворів на коронавірус.

Про це «бютівець» Григорій Пустовіт повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

«Так сталося, що і мене не оминув COVID-19. Де це відбулось і коли це сталось, мені достеменно невідомо, однак, допускаю, що найбільш ймовірно, що я інфікувався під час пікетування міської ради підприємцями з Центрального ринку. Разом з тим нікого не хочу звинувачувати. Раз захворів, винен сам. Думаю, що відтепер працівники міської ради зрозуміють, чому я жорстко вимагав від них дотримання масочного режиму та інших обмежувальних карантинних заходів і сам передусім їх дотримувався. Це були заходи нашої спільної безпеки», – написав він.

Як зізнався посадовець, з 2-го серпня Григорій Пустовіт перебуває на самоізоляції.

«Не дивлячись на те, що я захворів на COVID-19, я продовжую, як і раніше, виступати рішуче проти спроби необгрунтованого та безпідставного внесення нашого міста Луцьк до «червоної» зони епідемічної небезпеки, і як наслідок – можливого створення суттєвих проблем і незручностей для лучан», – прокоментував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 земельних ділянок, 3 будинки та без авто: що у декларації луцького депутата-мільйонера від партії Порошенка

Зауважимо, що у скількох нині працівників Луцької міської ради виявили ковід тримається в таємниі. З власних джерел відомо, що другий поверх, на якому знахрдився робочий кабінет Пустовіта, перебуває ізольований.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити