image
 |  13 29 Лютого 2020 | 08:46

У Луцькій школі батьків заставляють одягати бахіли через погодні умови (ФОТО)

У Луцькій школі №7 адміністрація заставляє батьків учнів одягати бахіли при вході до навчального закладу. В свою чергу, батьки обурені малим вестибюлем у школі. Стверджують, що їм ніде переодягати своїх дітей і там постійно тиснява.

Про цю проблему написав Володимир Павлюк на сайті Відкрите місто.

"Прошу керівництво Управління освіти Луцької міської ради вирішити проблему малого і як наслідок незручного вестибюлю школи №7. Дана проблема гостро проявляється у холодну пору року, коли учні одягнені у теплий одяг та взуття, як наслідок час на переодягання зростає. Наразі, вранці, коли учні приходять на навчання, періодично не всім вистачає місця для перевдягання, виникає тиснява і конфліктні ситуації. Крім того, окремі лавки для переодягання розташовані у безпосередній близькості до вхідних дверей, а це холодне повітря і вітер, що може спричинити захворювання. Не думаю, що здоровомисляча людина посадить свою дитину перевдягатись в метрі від вхідних дверей взимку.

Розуміючи економічну ситуацію в місті та країні, як варіант, пропоную розширити приміщення вестибюлю за рахунок коридорів.

Читайте також: На Центральному ринку у Луцьку на місці контейнерів залишилися дохлі щури (ВІДЕО)

Бахіли для батьків це звичайно зручний для адміністрації школи варіант дій, і в якійсь частині я їх розумію і підтримую, але це не вирішує проблему. Вестибюль залишається не зручним, напруга залишається.

Школа для дітей і починається вона з вестибюлю.

Бажаю всім працювати та навчатись в нормальних умовах", - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити