image
 |  11 23 Листопада 2018 | 23:19

У Луцькій школі нагородили переможців патріотичного конкурсу (ФОТО)

У Луцькій школі №12 нагородили переможців конкурсу декоративно-прикладного мистецтва «Символи українського та козацького війська».

Захід відбувся сьогодні, у п’ятницю, 23 листопада в актовому залі луцької КЗ ЛЗОШ №12.

Конкурс проводиться вже третій рік поспіль за ініціативи громадської організації об'єднання українок «Яворина» Волинь, а також підтримки депутата Луцької міської ради від фракції ВО «Свобода» Богдана Богоноса. Нагороджували переможців дівчата з ГО «Яворина» Волинь Алла Жупанюк та Юлія Рудчик. Так, як конкурс має на меті патріотичне виховання до заходу долучився військовослужбовець Ігор Харитонов.

Справжнє свято діти влаштували в стінах навчального закладу: лунали вірші та пісні учнів молодших класів. Радісний сміх, море позитивних емоцій вирували в актовому залі школи.

Учні змагались у двох вікових категоріях, конкурс розпочався з 15 жовтня і в соціальній мережі Фейсбук ділились своїми роботами, там же відбувалось голосування за кращі роботи. В цілому всі учасники отримали різноманітні призи.

Звісно захід відбувся за активної участі педагогічного колективу та моральної підтримки батьків діток.

«Це вже стало традицією. Ми щороку проводимо різноманітні патріотичні конкурси для учнів 12 школи і приємно, що більшість долучається до цих заходів. Радісно бачити усмішки дітей, батьків та педагогічного колективу. Ми стараємось робити все якомога краще та вносити свою лепту у виховання підростаючого покоління. В наступному році ми знову ж проведемо схожий конкурс, гадаю буде цікаво», - прокоментував один із ініціаторів конкурсу, депутат Луцької міської ради Богдан Богонос.

Дівчата з об'єднання українок «Яворина» Волинь Алла Жупанюк та Юлія Рудчик нагородили авторів 10-ти кращих робіт сертифікатами на безкоштовні майстер класи арт-студії «Чарівний пензлик». Та повідомили, що практично незабаром нас очікують новорічні свята, тому запрошують діток разом із батьками приходити до художньої школи, аби власноруч робити різноманітні прикраси та вироби.

По завершені заходу, учням надали солодощі, які передав депутат Волинської обласної ради від фракції ВО «Свобода» Юрій Цейко.

Світлини робіт учнів можна побачити за цим посиланням ТУТ.

   

     

                       

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити