image
 |  2 23 Лютого 2021 | 21:20

У луцькому ліцеї встановили меморіальну дошку загиблому «Климу» Ігорю Климюку (ВІДЕО)

Учаснику АТО Ігорю Климюку відкрили меморіальну дошку на будівлі луцького ліцею № 28, де колись навчався волинський військовий. 23 лютого загиблого Героя вшанували учні та вчителі навчального закладу, прийшла на захід і мама загиблого захисника України.

Про це повідомляє «Суспільне Волинь».

Пам'ять військового його друзі, ліцеїсти і педагоги вшанували хвилиною мовчання, священники освятили меморіальну дошку.

Ігор Климюк служив на гранатометником у 24-ій окремій механізованій бригаді. Офіцер-наставник ліцеїстів Володимир Загорський розповів, що встановити меморіальну дошку на честь загиблого захисника вирішили його колишні однокласники.

Мама загиблого захисника України Алла Климюк розповіла, що її син був добрим, щирим і відповідальним. За словами жінки, ще дитиною її син прагнув стати поліцейським або військовим, що спонукало його вступити до правознавчого ліцею. Надалі Ігор Климюк пов’язав своє життя із військовою службою, каже лучанка.

«Він був на строковій службі, зателефонував мені і сказав, що я хочу підписати контракт і йти на схід. Перед тим ми домовилися, що якщо він вирішить іти захищати, то я його підтримаю. Я нічого не могла сказати проти», – розповіла Алла Климюк.

Військовий на позивний «Клим» Ігор Климюк загинув 10 січня 2017 року в Луганській області від кульового поранення у голову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти 14 разів порушили «тишу», двоє захисників загинули, троє поранені

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити