image
 |  2 28 Лютого 2021 | 20:52

У Луцькому НТУ випустилися понад 500 магістрів

Урочистості з нагоди випуску магістрів Луцького національного технічного університету відбулися 27 лютого 2021 року у приміщенні Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка за участю представників духовенства, влади, адміністрації Луцького НТУ, викладачів, студентів та їх батьків. Аби привітати випускників, на урочисту церемонію завітали також заступник голови облдержадміністрації Ігор Чуліпа, голова обласної ради Григорій Недопад, заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл.

Про це повідомили в Управлінні інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації.

Урочистості розпочалися всесвітнім гімном студентства «Гаудеамус» у виконанні хорової капели «Глорія» Луцького педагогічного коледжу. Ведуча зазначила, що цьогоріч вузу виповнюється 55років з часу заснування і на сьогодні це один із провідних університетів України.

З вітальним словом до випускників звернулася ректор Луцького національного технічного університету Ірина Вахович.

«Кожна людина є інвестором, яка віддає свої ресурси, свій час та потенціал для створення певного блага. Наш науково-педагогічний колектив інвестував у вас, далі ви стаєте на шлях самостійного життя. Відкрию вам секрет: ми вас не усьому навчили, через те, що знання – це безмежна категорія. Її можна охопити тільки тоді, якщо навчатися протягом усього життя. Сьогодні світ не потребує пересічних людей та формального підходу, сьогодні світ потребує якості. Тому я закликаю вас щодня знаходити час на саморозвиток. Не важливо скільки у нас в кишенях коштів, важливо те, якою буде історія життя, а її формує поєднання віри та вмінь, саме вони дають впевнений рух у житті», - наголосила ректор.

Вітаючи випускників з важливою подією у їх житті, заступник голови ОДА Ігор Чуліпа зазначив, що відтепер вони тепер отримують старт у нове, часом важке, життя, але сповнене яскравих вражень, успіхів та зростання. Він також звернувся до батькам випускників зі словами вдячності за те, що вони сприяли прийняттю дітьми рішення навчатися саме в Україні.

До слова, дипломи магістрів цьогоріч отримали понад п'ять сотень випускників Луцького НТУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцька вчителька безплатно готує школярів до ЗНО (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити