image
 |  4 9 Березня 2019 | 20:04

У луцькому парку після кронування дерев лишаються лише стовбури (ФОТО)

У Центральному парку імені Лесі Українки після кронування дерев лишаються лише стовбури та сміття.

Про це «ВолиньUA» інформують очевидці.

Кронували дерева біля дамби у Центральному парку ім. Лесі Українки. Після обрізання крони дерева, лишається сам стовбур та сміття, на яке видно часу у комунальників не вистачило аби прибрати.

Обрізали дерева не всі, а вибірково, певно вибирали так звані аварійні дерева. Але після такого кронування, важко сказати, що це призведе до естетичного вигляду парку та й взагалі чи не призведе до знищення обрізаного насадження.

Читайте також: У Луцьку автомийка зливає відходи у річку Сапалаївка

Прогулявшись алеями парку, можна зустріти на кожному кроці чагарники та похилені старі дерева, але їх луцькі комунальники не спішать різати. Однак такими темпами, скоро замість парку ми будемо бачити стовбури дерев, чагарники і відсутність бачення парку як такого.

Нагадаємо, що довкола замку Любарта, берег річки Стир «тоне» у смітті, екологи міської ради знають про цю екогологічну проблему, але не квапляться з її вирішенням. Як і не вирішують ряд проблем із забрудненням річки Сапалаївка. 

Читайте також: Луцький ботанічний сад тоне у смітті (ФОТО)

Отож, діюча влада у Луцьку, яку нині очолює представник «Батьківщини» Григорій Пустовіт продовжує демонструвати свою ефективність у керуванні містом, а точніше підтверджує факт своєї не компетентності. Таким чином у майбутньому важко буде уявити Луцьк екологічно чистим та комфортним містом для проживання його гостей та мешканців. 

    

У канавах парку "плаває" дельфін, який "радує" туристів.

   

Читайте також: У канаві луцького парку «плаває» дельфін (ФОТО) 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити