image
 |  2 7 Жовтня 2022 | 18:43

У луцькому притулку КП "Ласка" живе тер'єр Вілліс з Харкова

У луцькому притулку для тварин КП "Ласка" мешкають тварини-переселенці з інших регіонів України, зокрема тер'єр Вілліс з Харкова.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" повідомила директорка КП "Ласка" Оксана Богданюк.

Керівниця комунального закладу розповіла, що Луцьк став транзитним містом для тварин, яких перевозили з територій, охоплених війною.

"З початком війни через Луцьк пройшла велика кількість тварин з Півдня та Сходу. У нас мешкали тварини з Київщини. Волонтери просили тимчасово поселити їх. Потім ці тварини вивозилися у притулки в Польщі. Через нас пройшли собаки і коти з Харкова, Маріуполя, Лисичанська, Северодонецька, Дніпра. Деякі з домашніх улюбленців вже повернулися додому. Наприклад, господарі забрали у Харків мопса. Але у КП "Ласка" досі живе понад 20 тварин з інших регіонів України. Наприклад, великий тер'єр Вілліс з Харкова. Його господарі переїхали до Луцька. Але собаку поселили до нас. Вони його регулярно відвідують, гуляють з ним", - розповіла Оксана Богданюк.

Також директорка КП "Ласка" додала, що усі тварини, які приїхали в притулок, пройшли безкоштовні курси вакцинації, а за потреби - стерилізації.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити