image
 |  922 28 Квітня 2024 | 09:53

У Луцькому районі планують відремонтувати міст

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області оголосила тендер на поточний ремонт мосту на автомобільній дорозі загального користування державного значення Т-18-02 /М-07/ – Маюничі – Велика Осниця – Красноволя – Колки – /Р-14/ – Копилля – Рожище – Торчин – Шклинь – /Н-17/.

Про це пишуть Волинські новини, повідомляє ВолиньЮА. 

Міст розташований на 16,183 км дороги у Волинській області, а саме – поблизу села Красноволя Луцького району. Це міст через річку Кормин.

Торги тривають на prozorro.gov.ua. Пропозиції учасників приймають до 30 квітня.

Очікувана вартість поточного ремонту мосту – 8,445 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, роботи включатимуть демонтаж і розбирання наявного мостового полотна і сполучення; нарощення монолітного парапетного огородження; укріплення пошкодженої палі монолітним залізобетоном; улаштування нової монолітної плити прогонової будови та гідроізоляції; улаштування монолітних шафових стінок, крил; улаштування збірно-монолітних перехідних плит сполучення; укріплення укосів насипу та відновлення підмостового русла; влаштування нового покриття проїзної частини та ділянок покриття на сполученні; заміну перильного огородження; влаштування металевої бар’єрної огорожі на підходах до мосту.

Ремонт мосту на дорозі Маюничі – Велика Осниця – Красноволя – Колки – /Р-14/ – Копилля – Рожище – Торчин – Шклинь мають завершити до 31 грудня 2024 року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме не менш як 10 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди скаржаться на встановлені працівницею Волинської митниці обмежувачі на дорозі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити