image
 |  374 10 Серпня 2024 | 19:42

У луцькому садочку замінять старі вікна

Комунальний заклад «Луцький заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №30 Луцької міської ради» оголосив тендер на поточний ремонт будівлі, а саме – на заміну наявних віконних блоків.

Торги тривають на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції учасників приймають до 10 серпня. Аукціон розпочнеться 12 серпня, - пишуть Волинські новини.

Очікувана вартість – 360 тисяч гривень.

Відповідно до технічного завдання, ідеться про заміну 29 вікон. Роботи включатимуть демонтаж віконних коробок в кам'яних стінах з відбиванням штукатурки в укосах, знімання засклених віконних рам, розбирання поясків, сандриків, жолобів, відливів, звисів тощо з листової сталі, заповнення віконних прорізів готовими блоками з металопластику, встановлення віконних зливів, знімання дерев'яних підвіконних дощок і встановлення пластикових підвіконних дощок.

Серед вимог до учасників торгів – наявність документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт, обладнання та матеріально-технічної бази, працівників відповідної кваліфікації.

Усі роботи в закладі дошкільної освіти №30 у Луцьку мають завершити до 25 вересня 2024 року.

Гарантійний термін становитиме не менш як п’ять років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ на Волині викрила контрабандистів наркотиків: організатор - екс-прикордонник

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити