image
 |  4 25 Грудня 2021 | 16:36

У Луцькому СІЗО представили нового керівника (ФОТО)

У суботу, 25 грудня, колективу установи "Луцький слідчий ізолятор" представили нового начальника – майора внутрішньої служби Андрія Гульоватого.

Про це інформують на сторінці установи/

"25.12.2021 в державній установі "Луцький слідчий ізолятор" начальником Департаменту з питань виконання кримінальних покарань підполковником внутрішньої служби Гречанюком Сергієм Костянтиновичем та начальником Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань підполковником внутрішньої служби Бойком Ярославом Володимировичем було представлено колективу нового начальника установи- майора внутрішньої служби Гульоватого Андрія Ігоровича. Також, були визначені пріоритети в роботі та виконання поставлених завдань. В подальшому керівники побажали оптимізму, реалізації ідей і задуманих планів.

 В ході візиту в супроводі нового начальника було здійснено обхід території установи, харчоблоку, складських приміщень, камерних приміщень, де утримуються жінки та неповнолітні, камерних приміщень з поліпшеними умовами тримання", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За 8 крадіжок волинянин отримав 4 роки тюрми

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити