image
 |  2 8 Липня 2019 | 23:01

У луцькому супермаркеті продають гнилий товар та шарпають покупців (ВІДЕО)

Клієнта торговельного закладу, який звернув на це увагу, почали «заламувати» охоронці. В обласному центрі Волині під виглядом якісної ягоди покупцям відпускають гниль, непридатну до споживання.

Коли покупець звернув на це увагу і почав знімати зіпсований товар, швидко нагодилися охоронники і почали застосовувати до чоловіка силу. В розпорядженні «Т1.ua – Твій портал» відео із торговельної зали, надіслане читачем.

Інцидент стався сьогодні, 7 липня, у супермаркеті «Велмарт», що за адресою вулиця Ветеранів, 6.

Із цих відеокадрів стає зрозуміло, що автор запису ще кілька днів тому помітив зіпсуту ягоду на прилавках і поставив до відома адміністрацію закладу. Та коли прийшов удруге, знову побачив у ящичках ті самі гнилі осклизлі черешні, лише зі зміненою ціною.

«Я перебуваю зараз у супермаркеті «Велмарт», де мені сказали, що в них на прилавках знаходиться якісна черешня. Я попрошу зі мною пройти, і ми подивимося. Хочу зразу зауважити, що буквально вчора-позавчора я попереджав про цю черешню, вони тільки змінили ціну. Ось ця черешня, про яку мова. Це є абсолютно гнилі ягоди, які для вживання непридатні», – каже за кадром покупець.

Читайте також: Одна із вулиць Луцька засіяла по-новому (ФОТО)

На цих словах до нього підбігає охорона і починає шарпати, силуючи, щоб припинив зйомку. Відзначимо, що це не вперше згаданий торговельний заклад опиняється в центрі скандалу через неліквідні продукти, які «втюхують» людям. Так, минулого разу ішлося про гнилу рибу, яку реалізували в цьому маркеті.

За словами читача, після шарпанини із магазинними охоронцями біля ящиків із фруктами співробітники маркету не прибрали геть зогнилу черешню, вкриту слизом і пліснявою, а взялися перебирати гниляччя. Тобто неліквід і досі на ятках.  

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити